Zelfgekweekte tomaten in WZC Sint-Job

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Groene vingers raak je niet snel kwijt. Dat bewijzen bewoners Charles-Marcel en Roger van WZC Sint-Job. Met veel enthousiasme hebben ze een kleine moestuin opgezet die ze met hart en ziel onderhouden. Tomaten, radijzen, eetbare bloemen, kruiden en zonnebloemen... ze krijgen allemaal de goede zorgen van de twee mannen. De oogst belooft alvast rijkelijk te zijn!

De moestuin is een mooi voorbeeld hoe het OCMW in haar woonzorgcentra de huiselijke sfeer zoveel mogelijk stimuleert. Door de bewoners de kans te geven hun vertrouwde tijdsbesteding te kunnen voortzetten, zorgen we voor variatie in de dagelijkse routine. Wat voor de ene een vertrouwde bezigheid van vroeger is, kan voor de andere bewoner de stimulans zijn om iets nieuws uit te proberen.

In woonzorgcentrum Sint-Job zijn onze medewerkers elke dag in de weer om elke bewoner een zo aangenaam en comfortabel verblijf te bieden. Naast het hoofdgebouw, beschikt het woonzorgcentrum over een paviljoengedeelte bestaande uit kamers met een eigen sanitair blok. Dankzij de uitbreiding zijn er nog enkele kamers beschikbaar.
Op onze webpagina over WZC Sint-Job kan u meer informatie terugvinden alsook een online formulier om contact op te nemen.
 
Ook in onze andere woonzorgcentra is er een project opgestart voor bewoners met groene vingers.
 

Sitemap   Privacyverklaring OCMW Aalst   Cookiebeleid    

© 2017 OCMW AALST | Powered by The eForum Factory