Psychosociale hulp

 
Wat?
 
Onze maatschappij wordt almaar drukker en complexer: de verwachtingen liggen steeds hoger, relaties lopen op de klippen, het contact met buren en omgeving verwatert, ... . Wie in de problemen komt, kan niet altijd terecht bij vrienden of kennissen. Herkent u deze situatie? Maak dan zeker een afspraak bij het OCMW!
 
Vaak kan een goed gesprek met een hulpverlener al voldoende zijn om u een beter en ander inzicht te geven in uw leefwereld. Plots merkt u dat uw situatie toch niet zo uitzichtloos is, en dat u wel degelijk over een aantal troeven beschikt. Dat ene duwtje in de rug kan vaak een wereld van verschil betekenen.
 
In sommige gevallen is één gesprek echter niet voldoende, en zal de hulpverlener samen met u, op langere termijn en op een grondige manier, uw situatie aanpakken. Hierbij houden we steeds rekening met uw persoonlijke wensen en noden. Wij zullen u aanmoedigen om zelf de draad weer op te nemen, op uw eigen tempo.
  
Voor wie?
 
Mensen die worstelen met persoonlijke, familiale of psychologische moeilijkheden. U kunt meer informatie of een gesprek met een consulent aanvragen via ons online feedback formulier, of per telefoon of e-mail. Uiteraard kan u ook altijd persoonlijk een afspraak komen maken aan de zorgbalie in het administratief centrum van de stad (Werf 9, 9300 Aalst).
 

Sitemap   Privacyverklaring OCMW Aalst   Cookiebeleid    

© 2017 OCMW AALST | Powered by The eForum Factory