Psychosociale hulp

 
 
Wat?
 
Onze maatschappij wordt almaar drukker en complexer: de verwachtingen liggen steeds hoger, relaties lopen op de klippen, het contact met buren en omgeving verwatert, ... . Wie in de problemen komt, kan niet altijd terecht bij vrienden of kennissen. Het gevoel er alleen voor te staan, zonder uitzicht op een betere toekomst, is dan manifest aanwezig.
 
Vaak volstaat een goed gesprek met een hulpverlener echter al om u een beter en ander inzicht te geven in uw leefwereld. Plots merkt u dat uw situatie toch niet zo uitzichtloos is, en dat u wel degelijk over een aantal troeven beschikt. Dat ene duwtje in de rug kan vaak een wereld van verschil betekenen.
 
In sommige gevallen is één gesprek echter niet voldoende, en zal de hulpverlener samen met u, op langere termijn en op een grondige manier, uw situatie aanpakken. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en noden. U wordt aangemoedigd om zelf de draad weer op te nemen, op uw eigen tempo.
 
 
Voor wie?
 
Mensen die worstelen met persoonlijke, familiale of psychologische moeilijkheden.
 
U kunt meer informatie of een gesprek met een consulent aanvragen via ons online feedback formulier, of per telefoon of e-mail.
 

Sitemap   Privacyverklaring OCMW Aalst    

© 2017 OCMW AALST | Powered by The eForum Factory