De Kaalberg
Pachting 6
9310 Moorsel
 
De residentie werd gebouwd in 1998 en bestaat uit twee gebouwen. Het ene gebouw heeft uitzicht op de Aalstersesteenweg en het dorpsplein, het andere op de rustige, landelijke omgeving van Moorsel. De Kaalberg is zeer gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer (er ligt een bushalte op 20 meter van de residentie), als met de wagen. U vindt de nodige parkeermogelijkheid op het dorpsplein van Moorsel, op 20 meter van het serviceflatgebouw. 
 
De Kaalberg is gebouwd volgens de vereiste veiligheidsnormen: in en rond het luxe flatgebouw is de nodige veiligheidsverlichting geïnstalleerd.
 

 
De serviceflats zijn verbonden met een zorgcentrale via een spreek-luisterverbinding. Speciaal is het veiligheids-domoticasysteem, waarbij door het indrukken van een oproepknop alle verlichting aangeschakeld wordt, en alle mogelijk gevaarlijke toestellen uitgeschakeld worden. Dit domoticasysteem beperkt de gevaren voor valpartijen en brand.
 
In de residentie is er tevens een bewonersraad die regelmatig bijeenkomt, opdat iedereen op de hoogte is van eventuele wijzigingen of nieuwigheden betreffende de algemene werking van de instelling. De bewoners kunnen bij deze raad ook terecht met hun suggesties en klachten. Het huishoudelijk reglement van De Kaalberg kan u hier downloaden.
 
De Kaalberg telt 47 serviceflats, die speciaal aangepast zijn aan mindervalide personen. Elke flat heeft een oppervlakte van ongeveer 54m2, en is zeer modern ingericht, volledig geschilderd en uitgerust met gordijnen. Er is een leefruimte, een slaapkamer, een bergruimte met aansluitmogelijkheid voor een wasmachine en een droogkast, een badkamer en een volledig ingerichte keuken.
 
De keuken is ingericht met een keramische kookplaat, afzuigkap en aanrecht, en ze beschikt over voldoende keukenkasten. De badkamer is luxueus en comfortabel ingericht met een lage douche, een wastafel met opbergkastjes, een verhoogd toilet, een badkamermeubel en alle nodige accessoires. Elke flat heeft een terras, en er is een wassalon met industriële wasmachine en droogkast aanwezig.
 
 
De verblijfsdagprijs, inclusief waterverbruik, bedraagt momenteel 23,61 EUR/dag (waarborg = 708,30 euro). 
 


Voor verdere informatie en/of aanvragen kan u terecht bij:
Tanja Heyvaert
verantwoordelijke GAW
tanja.heyvaert@aalst.be
0470 79 23 75
 
of
 
Tanja De Roeck
0470 79 23 77
 
Na afspraak kan u ook altijd in de serviceflats zelf terecht voor de nodige inlichtingen.
 
 
 

Sitemap   Privacyverklaring OCMW Aalst   Cookiebeleid    

© 2017 OCMW AALST | Powered by The eForum Factory