Kareeloven
Overbroekstraat 15
9308 Hofstade
 
Kareeloven ligt in een rustige, landelijke omgeving, met een prachtige tuin van 1 hectare 25 are en een mooi aangelegde vijver. In de nabije omgeving kan men petanque spelen of fietsen langsheen de mooie fietsroute.
 
Kareeloven is zowel met het openbaar vervoer (er is een bushalte aan het complex zelf), als met de wagen vlot te bereiken. Er is ook een ruime parking voorzien. Het complex werd gebouwd in 1995 volgens de vereiste veiligheidsnormen: in en rond het gebouw is de nodige veiligheidsverlichting geïnstalleerd.
 

 
De bewoners kunnen, in geval van nood, dag en nacht een beroep doen op een zorgcentrale, via een speciaal oproepsysteem.
 
Er is ook een bewonersraad die regelmatig samenkomt, zodat iedereen op de hoogte is van eventuele wijzigingen of nieuwigheden betreffende de algemene werking van de instelling. De bewoners kunnen bij deze raad en bij de dagelijks verantwoordelijke terecht met hun suggesties en klachten. Het huishoudelijk reglement van Kareeloven kan u hier downloaden.
 
Kareeloven telt 90 serviceflats. Zestien ervan zijn speciaal aangepast aan mindervalide personen. Alle flats hebben een oppervlakte van ongeveer 50m2, en zijn modern ingericht, volledig geschilderd en uitgerust met gordijnen. Er is een leefruimte, een slaapkamer, een bergruimte, een badkamer en een volledig ingerichte keuken.
 
De keuken is ingericht met een koelkast, kookfornuis, afzuigkap, en aanrecht, en beschikt over voldoende keukenkasten. De badkamer bestaat uit een toilet, een douche en een wastafel. Elke flat heeft een terras, en er is een wassalon met industriële wasmachine en droogkast aanwezig in het gebouw.
 
 
De verblijfsdagprijs, exclusief waterverbruik, bedraagt momenteel 23,02 EUR/dag (waarborg = 708,30 euro).
 


Voor verdere informatie en/of aanvragen kan u terecht bij:
Tanja Heyvaert
verantwoordelijke GAW
 
of bij
Tanja De Roeck
Na afspraak kan u ook altijd in de serviceflats zelf terecht voor de nodige inlichtingen.
 
 

Sitemap   Privacyverklaring OCMW Aalst   Cookiebeleid    

© 2017 OCMW AALST | Powered by The eForum Factory