Weg&Weer, kleding voor geen geld!

 
Sinds zaterdag 11 november 2017 kan je kinderkleding ruilen bij Weg&Weer, de ruilwinkel op de binnenkoer van het oude stadhuis. We zijn elke woensdag van 15 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 12.30 uur open. Spring eens binnen!
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen
 
Iedereen kan er kinderkleding van 0 tot 3 jaar omruilen. Aan ieder kledingstuk wordt een puntenwaarde toegekend, waarvoor je stempels krijgt op je ruilkaart. Voor een t-shirt krijg je bijvoorbeeld 1 stempel, voor een jas 3. En die stempels kun je inruilen voor nieuwe kledij. Dat kan op dezelfde dag of op een later moment. Doneren zonder omruilen kan ook, met een maximum van 10 stuks.
Weg&Weer is ingericht zoals een echte winkel. De medewerkers aanvaarden enkel onbeschadigde, vlekkeloze kledij om een kwalitatief aanbod te garanderen.
 
Tegelijkertijd komt Weg&Weer tegemoet aan het kinderarmoedeplan van de stad. Mensen met een UiTPAS aan kansentarief krijgen een extra duwtje in de rug zodat ook zij over kwalitatieve kinderkledij kunnen beschikken. Maar iedereen die bijvoorbeeld een activiteit van het Huis van het Kind bijwoont, kan ook extra stempels sparen.
 
Weg& Weer is een initiatief van de stad, OCMW en Huis van het Kind met de ondersteuning van de Nationale Loterij.
 
Bekijk de flyer of ga naar onze facebookpagina: www.facebook.com/WegEnWeer

Ruilwinkel Weg en Weer
Binnenkoer oud stadhuis
Grote Markt 3
Open woensdag van 15 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 12.30 uur


 

Sitemap   Privacyverklaring OCMW Aalst    

© 2017 OCMW AALST | Powered by The eForum Factory